Motivációs tréning

"A saját Bajnokságát bárki megnyerheti!"
Motivációs tréningek egy olimpiai bajnok személyes példája mentén

Sokunkat a siker éltet és motivál. Elindulni a legnehezebb, mert sokszor nem tudjuk, merre visz az utunk, pedig ha valaki nem tudja, merre megy, akkor valószínű azt sem tudja hová kell megérkeznie.

A sikerességnek egy fontos kulcsa az, ha utunk során akadályokkal és nehézségekkel találkozunk, akkor se adjuk fel céljainkat, hanem tanuljuk meg, hogyan kell ezekből a helyzetekből eredményesen és sikeresen felállni, azaz hogyan lehet sikeres az elindulás, és akár az újrakezdés is az élet bármely területértől legyen is szó.

Élsportolói múltam során szerzett kézségeket, és tapasztalatokat felhasználva, a civil életemben is hasonló lendülettel, céltudatossággal, valamint kitartással járom az utam, és az életem során felmerülő nehézségeket, és átmeneti kudarcokat egy eszköznek tekintem, amelyek segítséget nyújtanak számomra céljaim eléréséhez.

13 év sportoló pályafutásom során megtanultam azt, hogy kitartással, önbizalommal, alázattal, és kemény munkával képesek vagyunk kitűzött céljaink elérésére! Ezeket a kézségeket ma már a civil éltemben is tudatosan és hatékonyan alkalmazni tudom. Mi motivál, és hogyan tudtam sportolói pályafutásom után a civil életben is megtalálni céljaimat, és küzdeni megvalósításukért, ugyanúgy, mint annak idején a élsportban? Használható tapasztalatok és megoldások, ötletek és nem utolsósorban élmény, ezt ígérem. Az előadásom után talán könnyebb, és egyszerűbb lesz a személyes receptet megalkotni.

"A saját Bajnokságát kitartással bárki megnyerheti "
Tematikus motivációs tréningek Kovács Ágnes előadásában

1. Út a sikerhez
"Amikor elesünk az nem azt jelenti, hogy elbuktunk, hanem azt hogy fel kell állnunk és tovább kell mennünk."

2. Út a sikerek után (is)
"Fontos a megújulásra való képesség elsajátítása, hogy mindig megtaláljuk azt az utat, amelyen energiával és lendülettel haladhatunk céljaink elérése felé"

3.Folytonos siker
"Ha valaki nem tudja merre megy, akkor azt sem tudja hová kell megérkeznie!"