Executive coaching és tréningek

"A saját Bajnokságát bárki megnyerheti!"

Célok, Stratégia, Cselekvés, Csapatmunka, Kitartás, Siker


Executive coaching (UC Berkeley certificate), autentikus vezetéselmélet és motivációs tréningek.

Sokunkat a siker éltet és motivál. Elindulni a legnehezebb, mert sokszor nem tudjuk, merre visz az utunk, pedig ha valaki nem tudja, merre megy, akkor valószínű azt sem tudja hová kell megérkeznie.

Ahhoz, hogy kiváló eredményeket tudjunk elérni, bizonyos készségek szükségesek, amely készségek fejleszthetők, és hiszem, hogy időről időre fejleszteni is kell őket. Az élsportot már lassan tíz éve abbahagytam, így a civil életben rengetegszer megtapasztaltam, hogy az élsportolói karrierem során felhalmozott tudás mekkora előny, és a legkülönfélébb területeken kamatoztatható. A tréningek során ezeket a készségeket gyakorlati példákkal karöltve mutatom be.

Sportolóként mögöttem is csapat és edzők álltak: pontosan tudom, hogy mennyit jelentett a munkájuk, és mennyit tettek az én teljesítményemhez, az eredményeimhez. Egy cégvezető, egy munkavállaló életében számos olyan helyzet előállhat, amikor egy coach segítsége nemcsak gyorsabbá és egyszerűbbé, de hatékonyabbá is teheti a problémák megoldását, a dolgok előmozdulását.

 

Executive coaching, tematikus vezetéselmélet és motivációs tréningek Kovács Ágnes közreműködésével!