Úszóakadémia

Élmény alapú oktatás, egy olimpiai bajnok úszónő szakmai vezetésével!

2008-ban szereztem edzői képesítést a TF-en, évekig saját úszóiskolát üzemeltetettem ahol több ezer gyermek tanult meg sikeresen úszni. Filozófiám, hogy az úszás elsajátítása a gyermekek szemszögéből egy játékos feladat kell hogy legyen, egy élmény ami minden alkalommal meglepetéseket és élményeket tartogat. Az úszás alapsportág, amely mindenképpen olyan alapot ad egy gyermek számára, amely az egész életére kihat. Óvódás, kisiskolás korú gyerekeknél az oktató feladata, hogy a gyermekekkel játékosan megszeretesse a vizet és az úszást. Idővel eldől, hogy a kis úszópalánták maradnak e ennél a csodálatos sportágnál, esetleg váltanak e más sportágra, vagy sportokat szerető boldog, egészséges felnőttek lesznek belőlük. Egy biztos, a sport szeretetére való nevelés alapja és eszköze a játékosság és a sporttal, mozgással, vízzel járó élmények átadása. Az Aquaworld egy olyan csodálatos vízbirodalom, amelyben a fent megfogalmazott küldetéseket maximálisan teljesíteni lehet.

Minden gyermek életében meghatározó az a pillanat amikor először találkozik a vízzel és elkezd úszni tanulni. Nagyon fontosnak tartom, hogy az oktatás elején a gyermekek játszva ismerkedjenek meg a vízzel és közben nagyon sok pozitív élmény érje őket. Ez az első és legfontosabb lépés ahhoz, hogy a későbbiekben is örömmel térjenek vissza minden egyes foglalkozásra. Az Aquaworld egy nagyon ideális helyszín úszásoktatásra hiszen számos medence áll rendelkezésre, amelyeknek hőfoka is kiváló, illetve tartalmaznak minden olyan élmény elemet, amely még emlékezetesebbé teszik az itt töltött időt. A változatos medencék, csúszdák és élményelemek segítségével az úszásoktatás is sokrétűbb, érdekesebb, változatosabb és hatékonyabb is mintha csak egy hagyományos medencében oktatnánk. A kiváló infrastrukturális feltételek mellet nagyon fontos a tapasztalt profi szakmai háttér. Úszóakadémiánk oktatói sok éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek.

Aquqworld-Kovács Ági Úszóakadémia szakmai program:

Úszóakadémiánkat azzal a céllal hoztuk létre, hogy Magyarországon egyedülálló módon a legmagasabb színvonalú úszásoktatást a legnívósabb élményfürdőben valósíthassuk meg. Az Aquaworld élményfürdőben minden körülmény adott ahhoz, hogy bárki játékosan, önfeledten, teljesítmény kényszer nélkül ugyanakkor nagyon hatékonyan, egy ideális és kellemes közegben megtanuljon úszni.

Minden korosztály számára (0-99 éves korig) szeretnénk az úszást, mint sportot, egyben kellemes szabadidős tevékenységet ötvözni az élményfürdő adta kiváló lehetőségekkel.

Úszóakadémiánkban speciálisan a kis csoportos képzésre helyezzük a legnagyobb hangsúlyt, hiszen ez által tudjuk a legnagyobb odafigyeléssel, gondossággal megszerettetni a vizet, és megtanítani mindenkinek egyéni képességeihez mérten az úszástudást.

Élményfürdőnkben egyedülálló módon a gyerekek csúszdázással, a különböző élmény medencék használatával rengeteg olyan kellemes edzést kapnak, amivel még jobban a víz és az úszás "szerelmeseivé" válnak.

Kitűnő oktatóink, akik többségében mind pedagógiai mind több éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek, révén egyéni képességeiknek megfelelő úszás tanításban részesülnek figyelve arra, hogy jó hangulatú, élményekben gazdag foglalkozások révén megszeressék ezt a gyönyörű sportot.

További részletek és elérhetőség: 

http://www.aquaworldresort.hu/hu/aquaworld/aquaworld_-_kovacs_agi_uszoakademia